Hart onder de riemconcerten

Eenzaamheid en verlies
Op dit moment leven we in een rare tijd. Sinds Maart 2020 staat de wereld op zijn kop, is er in welk opzicht dan ook veel verlies en is het sociale contact voor een groot deel aan banden gelegd. Ook los daarvan werd en wordt eenzaamheid een steeds groter thema. 

Muziek als medicijn
Muziek was al belangrijk en is al het beste medicijn, zonder bijwerkingen. Muziek verbroederd, brengt licht in deze donkere tijden en verwarmt het kille om ons heen.

Mijn passie is muziek, maar ik heb daarnaast het welbevinden van de kwetsbaren in de samenleving heel hoog zitten. Ik wil me daar dan ook, zeker in deze tijd, voor inzetten. 

“Hart onder de riem” concert
Nu u niet naar concerten toe kan en/of mag om even te kunnen ontspannen, even op te kunnen laden, wil ik het concert naar u toe brengen. Bij u thuis, uw veilige en vertrouwde omgeving. Een privéconcert voor u en/of uw partner of huisgenoot. Ook kunt u zo’n “Hart onder de riem-concert” in Podium Poort beleven.

Inhoud
Tijdens mijn concerten geniet ik van het spelen en van de mensen voor wie ik speel en straal ik die energie ook uit naar de andere(n). Mijn optredens zijn persoonlijk, gevarieerd en bevatten een lach en een traan. Ik speel eigen werk, waarbij ik een combinatie maak van nummers van mijn 1e CD “No dream is impossible” en van mijn 2e CD “A brand new day“.

Ook speel ik eigen vertolkingen van bekend werk, speel ik verzoeknummers en laat ik mij inspireren door de sfeer en de dingen die op dat moment gebeuren. Ik praat mijn nummers aan elkaar met humor, een anekdote of een boodschap.

Mobiele installatie
Een inklapbare kar, met daarop een box en een hand- en op maat gemaakte flightcase, met daarin een keyboard of stagepiano.

Grote voordelen:

– Corona-proof
– Alles is binnen 10 minuten opgebouwd
– Neemt nauwelijks ruimte in
– Zelfvoorzienend
– Zowel binnen als buiten te gebruiken

 

Beleef of geef
Ervaar het zelf, of maak een dierbare blij door aan hem of haar dit als origineel cadeau te geven. Neem dan hier contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Beeld & geluid

Misty Journey van mijn 2e CD “A brand new day”, opgenomen in Podium Poort: