Recensies

Heb ik bij u een optreden of een muzikale omlijsting verzorgd (particulier en/of zakelijk)? Dan zou ik het zeer waarderen als u hier uw recensies en gegevens als bericht naar mij verstuurd. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Hieronder vindt u ervaringen en reacties van zorgcentra en particulieren bij wie ik heb gespeeld.

Zorgcentra:

Zorgcentrum Groenelaan Amstelveen (Amstelring)

Dagbesteding Polderburen (Zorggroep Almere)
Mark is ons heel fijn tegemoet gekomen om te komen optreden bij onze dagbesteding. Hij is erg flexibel, vriendelijk en denkt mee. Tijdens het optreden paste hij zich makkelijk en snel aan aan de wensen van de luisteraars en hun verzoekjes. Hij heeft een groot assortiment aan muziek in zijn vingers! Wij hebben hem nogmaals geboekt voor tijdens de kerstdagen.

Uitvaarten:

Nienke Blom – Libelle Uitvaartbegeleiding
“Mark Kirkenier van MK Music heeft vleugel gespeeld tijdens een uitvaart die ik begeleidde. Het proces verliep zorgvuldig en in alle rust. Dat Mark kennis heeft gemaakt vóór het overlijden, maakte zijn muzikale bijdrage voor deze familie extra persoonlijk. De livemuziek werd door familie en gasten goed gewaardeerd. Dank je Mark!”

Ton Nonner
Uitvaart van mijn vrouw.

Jullie optreden van Mark en Marinka op de uitvaart van mijn vrouw heeft mij en mijn familie diep getroffen. Ik ken jullie van de maandelijkse optredens in het verpleeghuis waar mijn vrouw  verbleef. Er ontstond, door een wederzijdse klik, een duidelijke band tussen jullie (Mark en Marinka) en mijn vrouw en ik. Wij  genoten enorm van jullie!

Dat deed mij besluiten, toen zij overleed jullie te vragen voor livemuziek tijdens de uitvaart. Daar was achteraf iedereen het over eens, het was gewoon prachtig en hoorde er helemaal bij!

Bright Eyes was ons lievelingsnummer en werd zeer gevoelig gebracht door Marinka, gevoelig begeleid door Mark. Ook het tweede nummer was fantastisch. Mark begeleidde aan het eind met zijn piano ook het persoonlijk afscheid nemen van de genodigden.

Jullie hebben het afscheid nemen van mijn vrouw tot een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt! Mark en Marinka veel dank daarvoor!

Ton

Concerten:

Opdrachtgever voor een besloten concert in Podium Poort:
“Iedereen was lovend over jouw performance, de muziek en hoe je inspeelde op de groep.”