M+H Muziek

M+H Muziek; Wie, wat en waarom

M+H Muziek, een samensmelting van twee muzikale harten

Live muziek:
“Als sfeer en mooie herinneringen de boventoon moeten voeren”
Mark en Hans van M+H Muziek maken mensen blij, halen mooie herinneringen boven (ook wanneer die inmiddels wat minder toegankelijk zijn geworden), bieden muzikale troost,  of verzorgen gewoon fijne muzikale momenten. Kortom, we spelen bij tal van gelegenheden, variërend van zorginstellingen, tot uitvaarten. En van tuinconcerten tot huiskameroptredens.

Waar we ook spelen, ons uitgangspunt is altijd de muzikale wens van onze klant. Wilt u tijdens een uitvaart een specifiek muziekstuk horen? Heeft de jubilaris  een favoriet nummer? Laat het ons vooraf weten. In overleg kunnen we eventueel nieuwe nummers aan ons repertoire toevoegen.

Ontzorgconcerten bij zorginstellingen:

Samen zingen brengt vreugde én het stimuleert de hersenen. Dat zien we steeds weer als we zingen met (dementerende) ouderen in zorginstellingen. Al vergeten ze nog zo veel, die oude liedjes kennen ze vaak nog helemaal, woord voor woord. Door middel liedjes leggen ze contact met herinneringen die ze via hun geheugen niet meer kunnen bereiken. Dat is altijd weer een bron van vreugde en plezier, voor zowel de ouderen als voor ons.

Mark en Hans hebben ruime ervaring met en deskundigheid in het samen zingen en spelen in zorginstellingen. In ons repertoire zitten veel liedjes die ouderen zonder problemen kunnen meezingen. Desgewenst leveren we de teksten op papier aan.

Beeld & geluid:

Foxie Foxtrot (Nico Haak) @ Tuinconcert “De Bolder”

Aan de Amsterdamse grachten (Wim Sonneveld) @ Tuinconcert “De Bolder”

 Contact:
Hebben wij uw interesse gewekt? Schroom dan niet en neem contact met ons op voor boekingen of meer informatie.

Pianist Mark Kirkenier:
Tel.nr. 06 – 453 82 543

Hans Luijcx:
Tel.nr. 06 – 4846 1236

Vind ons leuk, volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:
www.facebook.com/mhmuziek

Kijk voor meer info op:
www.mhmuziek.nl