In de media

Artikel “Zorgpianist zoekt het hoger op” (Almere Deze Week) (10-12-2020)

Almere Poort – Bewoners van zorgcentrum  Vizier aan de Duitslandstraat in Poort kregen woensdag een daverende verrassing toen op grote hoogte ineens een pianist voor hun vensters verscheen.

Het was een stunt van zorgpianist Mark Kirkenier, teven eigenaar van muziektheater en expositieruimte Podium Poort. Achter hun ramen keken en luisterden de bewoners naar dit verrassingsconcert dat was mogelijk gemaakt in samenwerking met Silvia Morren en Kiki de Boer van Wijkteam Almere Poort en met Rixax Verhuur die voor de hoogwerker zorg droeg.

De pianist bracht op grote hoogte, en in de kou, vanuit de hoogwerker langs de ramen van het zorgcentrum zijn vrolijke muzikale klanken ten gehore. Hij bedacht deze ludieke verrassingsactie om de bewoners een hart onder de riem te steken en om een beetje gezelligheid te brengen in deze donkere dagen en COVID- tijd die nog wel even zal duren, nu het aantal besmettingen blijft stijgen.
(Foto’s: Fred Rotgans)

Diepte-interview Radio SKS (08-10-2020)

Artikel “Creatief ondernemen in Corona-tijd” (Poortnieuws 29 – Herfst 2020)

Creatief ondernemen in Corona-tijd – Los artikel

Artikel in het Vrij Magazine van de Telegraaf (15-02-2020)


Artikel in het Vrij Magazine van de Telegraaf, 4 pagina’s en 8 foto’s over mijn huis en mij!!!

“Daar zit muziek in” zo kopt het Vrij Magazine van de Telegraaf! Een interview met fotoshoot, die met dit prachtige artikel een heel mooi kijkje geven in mijn droomhuis, het “Flapjeshuis” in Almere Poort, waar ik nu sinds 2017 als trotse Almeerder woon!

Voor mijn werk als pianist & componist, maar ook als amateur/semi-professioneel fotograaf, is dit de perfecte ambiance: een eigen concertzaal en expositieruimte in één (Studio MK Music)!

Daarnaast ligt Almere Poort heel centraal in Nederland dus van hieruit kan ik heel makkelijk door heel Nederland optredens verzorgen, met zelfs ook uitbreiding naar België! Als Zorgpianist ben ik nu druk bezig met mijn “12-provinciëntour” waarbij ik speel bij zorgcentra van Groningen tot Zeeland. 
Rede te meer om vol trots dit artikel met jullie te delen!

Digitaal artikel
Klik hier om het digitale artikel als PDF te downloaden.  

Omroep Flevoland – Zorgpianist uit Almere verzorgt ouderen met muziek (01-01-2020)

Verslag Omroep flevoland over “Jubileumconcert A brand new day”

Interview ter voorbereiding op “Jubileumconcert A brand new day”

Artikel Poortgids 20 (2018)

 

Artikel Poortnieuws (Herfst/winter 2017/2018)

 

Radio-interview 6FM in Business (01-12-2017)

Krantenartikel CD “No dream is impossible” (2009)

Heerhugowaardse pianist brengt debuut-CD uit. “Als je iets echt wilt, lukt het!”

Zo trots als een pauw was en ben ik op mijn eerste CD “No dream is impossible”. In 2009 bracht ik deze uit en gaf mijn CD-presentatie in Cool in Heerhugowaard. Het bleek een live-changer te zijn! Daarvoor vond ik het heel lastig om voor grote groepen spreken, maar tijdens de presentatie werd een muur om me heen in 1000 stukjes afgebrokkeld en stond ik vol passie en trots te vertellen over mezelf en mijn muziek. Na afloop kreeg ik zoveel complimenten, niet alleen over de CD, maar ook juist over de manier waarop ik mezelf die dag presenteerde. Die bijzondere woorden sloegen de restanten van die muur aan diggelen. Vanaf dat moment geniet ik vol overgave van het spelen én spreken voor groepen. Ik hoop hiermee mensen te inspireren.