Uitvaart

Livemuziek bij uitvaarten:
Een uitvaart van een dierbare is een persoonlijke en emotionele gebeurtenis. Passende livemuziek creëert dan een extra warme sfeer ten opzichte van het opzetten van een CD. Muziek spreekt verder waar woorden stoppen.

Mijn instrumentale repertoire bestaat uit sfeervol eigen werk (voorbeelden zijn te vinden op de Music pagina) en veel bekende titels (download hier mijn repertoirelijst). Daarnaast werk ik op maat en is het mogelijk om buiten mijn bestaande repertoire voorafgaand aan de uitvaart een verzoeknummer in te dienen. Vindt u het fijn om persoonlijk kennis te maken en uw wensen te bespreken, maak dan hier een vrijblijvende afspraak.

Verschillende momenten
– Bij binnenkomst en het verlaten van de aula
– Tijdens de uitvaartdienst
– Tijdens een fotopresentatie
– Tijdens de condoleance op de achtergrond
– Tijdens een herdenkingsdienst
– Op locatie na afloop de ceremonie 

Extra mogelijkheden:

Mobiele installatie
Ik maak regelmatig gebruik van een aanwezige vleugel of piano, maar als er op de locatie van uw wens geen apparatuur aanwezig is kan ik ook mijn mobiele installatie meenemen, bestaande uit een inklapbare kar met daarop een box en een stagepiano of een keyboard. Hierdoor kan ik tijdens de dienst spelen, maar ook desgewenst na afloop bij de condoleance op diezelfde of op een andere locatie.

Muzikale begeleiding van familie/nabestaanden
Iets zingen/spelen voor een dierbare overledene kan heel emotioneel zijn. 
Wanneer je je op zo’n moment laat begeleiden door een audio-track, is er geen ruimte voor een (adem/snik)pauze, of is de hoogte niet goed door de brok in uw keel. Ik kan u begeleiden, de hoogte, snelheid en eventueel lengte van het stuk of de pauzes op het moment zelf aanpassen. 

Landelijke dekking
Ik woon in Almere, wat centraal ligt in het land en ik speel dan ook in heel Nederland. 

Samenwerkingen:

M&H Muziek
Daarnaast werk ik samen met violist Hans Luijcx. Wij zijn gespecialiseerd in luisterliedjes en spelen vanuit ons hart. De plechtigheid kan helemaal naar wens van de overledene en/of de nabestaanden worden ingevuld. 

Livemuziek geeft een extra dimensie aan een uitvaart. Allereerst omdat levende muziek kwaliteit en betrokkenheid uitstraalt, maar bovendien levert M+H Muziek maatwerk. In overleg studeren we nummers in die de overledene of u als nabestaande na aan het hart liggen.

Iemand herdenken kan natuurlijk zo vaak u wilt. Ook dat wilt u op gepaste wijze doen. Kiest u daarbij voor livemuziek, dan verzorgen wij dat graag. De keuze is aan u of we dan ‘op de achtergrond’ muziek spelen, of dat we tijdens een (mini)concert een aantal nummers ten gehore brengen. De muziekkeuze doen we uiteraard in overleg met u.

Meer informatie over ons vindt u hier.

Zorgduo Mark & Marinka
Ik heb een fijne muzikale samenwerking met zangeres Marinka van Aken. Al jaren verzorgen wij livemuziek voor de kwetsbaren in onze samenleving. Daarnaast verzorgen wij ook samen livemuziek bij uitvaarten. Marinka zingt met zoveel gevoel dat ze een waardevolle aanvulling is op mijn pianospel. De woorden komen binnen vanuit haar hart in het uwe.

Meer informatie over ons vindt u hier  en over Marinka zelf vindt u hier.