Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting in de zakelijke en particuliere wereld:

Maken of kraken?
Muziek kan een gelegenheid maken of kraken. Denkt u maar eens terug aan een jubileum of een bruiloft, waar je eerder weg bent gegaan omdat je over de muziek heen moest schreeuwen om elkaar alsnog nauwelijks te verstaan. Het kan ook anders. Stelt u zich voor: U zit in een restaurant of bar, of u bent aanwezig bij een receptie of feest en hoort op de achtergrond rustige livemuziek, en u kunt desgewenst een verzoeknummer indienen: mooie easy-listening, lichte jazz of licht klassiek. De sfeer is relaxed, u kunt fijn met elkaar praten, maar stiltes mogen er ook vallen en kunt genieten van de muziek.

Omlijsting
Mijn kwaliteit zit in het verzorgen van de muzikale omlijsting. Ik verplaats mij, muzikaal gezien, op de achtergrond, zodat de mensen op een normale manier met elkaar kunnen communiceren. De combinatie van jarenlange ervaring, uitgebreid repertoire en professionele apparatuur zorgen voor de juiste ambiance.

Zakelijk
Ik heb een tijd als fulltime pianist gewerkt in de lounge en in het restaurant van een hotel.

Daarnaast heb ik bijvoorbeeld 10 jaar lang de muzikale omlijsting verzorgd bij de Lintjesregen van de Gemeente Heerhugowaard. 

 


Particulier
Niet alleen in zakelijke setting maar ook particulier, bij u in de woonkamer, verzorg ik livemuziek. Heeft u bijvoorbeeld een diner, een high-tea of een jubileum? Wilt u het extra aankleden en uw gasten verwennen met een kers op de taart? Livemuziek is sfeer-verhogend. Tijdens het diner verzorg ik de achtergrondmuziek en daarna kunt u uw calorieën verbranden met een swingend muzikaal nagerecht.

Videoverslag
Hierbij een verslag van de livemuziek tijdens het diner bij “Black Crab Huiskamerrestaurant” in Almere, gefilmd door de gastvrouw.

Beeld & geluid

Mark Kirkenier – Misty Journey

Ramses Shaffy – Laat me

Jazzy Medley

My way & To all the girls I loved before