Samenwerkingen

Samen staan we sterk
Los van dat ik zelf het hele land doorkruis, heb ik mijn krachten ook gebundeld met mijn violist, zangeres, cabaretier en 2 koren. Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden.

M+H Muziek – Met violist & zanger Hans Luijcx
Hans Luijcx kreeg voor het eerst een viool in handen toen hij negen was. Dat was tijdens een open dag van de Rotterdamse Muziekschool (nu SKVR). Vanaf dat moment kan hij zich niet meer een leven voorstellen zonder muziek. Ondanks zijn klassieke basis (waarvan hij nog steeds kan genieten) klopt zijn hart toch vooral voor lichte muziek en volksmuziek. Macedonische liederen, Klezmer, muziek uit de Balkan, Sefardische, Jiddische en Turkse muziek en gipsy zijn onbetwiste favorieten. Vooral in lyrische stukken kan hij zich goed uitleven.

Hans zijn motto luidt: ‘Muziek is emotie’, komt rechtstreeks uit het hart, niet van een wit velletje papier met zwarte muzieknoten. Vandaar dat improvisatie een belangrijke plek heeft in de manier waarop hij muziek maakt.

In het duo met Mark vinden de twee muzikanten elkaar vooral in het zoeken naar mooie harmonieën, in sfeervolle en gevoelige muziek. Dat kunnen covers van bestaande nummers zijn die ze op hun eigen wijze bewerken, afgewisseld met een aantal zelf gecomponeerde nummers.

Meer info:
Website: www.mhmuziek.nl en  www.mkmusic.nl/mh-muziek
Facebook: www.facebook.com/MH-Muziek

Zorgduo Mark & Marinka:
Een samensmelting van klank en gevoel, daar staan wij om bekend. Marinka is de stem die ik mis en vult mij daarmee heel mooi aan. Door die chemie halen we het beste in elkaar naar boven.

Los van de zangkwaliteiten is Marinka ook een heel mooi mens, die warmte en aandacht geeft aan ieder voor wie ze zingt. Wij hebben ons samen gespecialiseerd op het spelen in de zorg en het verzorgen van de livemuziek bij uitvaarten.

Meer info:
Website: www.markenmarinka.nl
Facebook: www.facebook.com/markenmarinka

Hartverwarrend:
Zanger, entertainer en cabaretier Gideon Calis en pianist, toetsenist en componist Mark Kirkenier trekken met een nieuw gevarieerd programma van bekende en onbekende lieve liedjes, met een eigen twist en soms een rauw randje, het land in!

Meer info:
Facebook: www.facebook.com/LiefdeisHartverwarrend

Pimp- en swingkoor Wilde Haver:
Wilde Haver is een enthousiast koor wat ik al 10 jaar begeleid, met zelfgeschreven arrangementen, vaak 3 tot 5 stemmig en met een afwisselend repertoire van liedjes van toen tot nu. Van echte swingers (“Go Johny Go” en “Ring van Vuur”) tot mooie ballads (“Mag ik dan bij jou” en “Tot jij mijn liefde voelt”). Alles is Nederlandstalig (origineel of vertaald naar het Nederlands).

Meer info:
Website: www.wildehaver.nl

Gospelkoor Joy:
Zij zingen al bijna 25 jaar de gospel,  variërend van negro-spirituals tot  moderne gospel en alles er tussenin.  Zij hopen het blije gevoel over te  brengen dat wij zelf altijd krijgen bij  Joy. Zij staan onder leiding van  dirigente Willeke van de Munnik en worden bijgestaan door een combo o.l.v. Wilbert Commandeur. Meestal zingen zij in kerken maar zij zijn ook te zien op festivals en soortgelijk locaties.

Meer info:
Website: www.gospelkoorjoy.com