“Sint & FritZz en Sinterpianist Mark”

Deze rare, uitdagende tijd vraagt om “out of the box” te denken! Dat doe ik dan ook volop 😀 Een paar weken geleden werd ik op Facebook getagd in een bericht van Frits Broer door Regina van Oorschot. Hierin gaf hij aan op zoek te zijn naar een pianist voor het spelen tijdens 5 afleveringen “Sint & FritZz”.
 
Na een leuk gesprek, een hele gezellige, muzikale avond en de ontdekking dat we veel gemeen hebben, maar dat we elkaar muzikaal en zakelijk ook heel mooi kunnen aanvullen, was de knoop doorgehakt.
 
Daaropvolgend zijn er een paar dagen later opnames gemaakt. Ik dacht alleen de liedjes te hoeven spelen en soms jury te zijn… Maar uiteindelijk was ik gewoon onderdeel van het team “Sint & FritZz”. Ik vond het super spannend om hieraan mee te doen zonder acteerervaring en veelal improvisatie in plaats van een vast script, met voornamelijk one-takers.
 
Al met al was het vooral zooo ongelooflijk leuk om te doen! Kijken jullie mee naar het resultaat? Komende dagen tot en met 5 december wordt er dagelijks om 18.30 uur een nieuwe aflevering gelanceerd op Youtube. Zoek op Sint en FritZz en je vindt de afleveringen!
 
Trotse, muzikale, creatieve en ondernemende groet,
 
Mark Kirkenier