Zorgcentra

Zorgcentra:
In 2003 heb ik de opleiding SPW 3+4 behaald. Hierna heb ik ook nog een aantal cursussen gevolgd, om specifieker met mensen met dementie en lichamelijke/geestelijke beperking, beter gezegd MMAM-ers (Mensen Met Andere Mogelijkheden), te werken. Het is erg fijn om de passie voor muziek en mijn opgedane kennis van de opleidingen met elkaar te kunnen combineren. Door o.a. de huiskamer/afdelingsconcerten kunnen ook de mensen bereikt worden die niet (makkelijk) bij een regulier optreden kunnen zijn door fysieke en/of psychische onmogelijkheden. Ik heb hiervoor ook eigen apparatuur, zowel een stagepiano als een keyboard.

Optredens:
Tijdens mijn optreden geniet ik van het spelen en van de mensen voor wie ik speel. Mijn optredens zijn persoonlijk, gevarieerd met een lach en een traan. Ik heb geen vast programma wat ik afwerk, maar speel op maat en laat mij inspireren door de sfeer en de dingen die op dat moment gebeuren. Ook praat ik mijn nummers aan elkaar met humor, een anekdote of een boodschap.

Door steeds te variëren tussen mooie luistermomenten, gezellige meezingers en swingende nummers, houd ik de aandacht van de luisteraar vast. Verzoeknummers zijn van harte welkom! Ook bied ik extra variatie door gebruik te maken van zowel de (aanwezige) piano, als van een professioneel keyboard, met tal aan extra mogelijkheden.

Muzikale omlijsting:
Naast het verzorgen van optredens zit mijn kwaliteit in het verzorgen van de muzikale omlijsting van diners, high-tea’s, recepties, herdenkingsdiensten en open dagen. Ik verplaats mij, muzikaal gezien, op de achtergrond. In deze setting  gaat het echt om de omlijsting, zodat de mensen op een normale manier met elkaar kunnen praten.

De combinatie van jarenlange ervaring, uitgebreid repertoire en professionele apparatuur zorgen voor de juiste ambiance bij uw speciale gelegenheid. Live-muziek schept meteen een warmere uitstraling.